Τουριστικό Γραφείο στη Λευκάδα

Καλωσορίσατε στο Λευκάδα Dioni Travel, Νυδρί. Το Dioni Travel είναι ένα τοπικό τουριστικό και ναυτιλιακό πρακτορείο που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του Νυδριού και λειτουργεί από το 2011. Οι γνώσεις μας στον τουριστικό και ναυτιλιακό τομέα μας καθιστούν ικανούς να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο νησί της Λευκάδας. Λευκάδα Καθημερινές ΚρουαζιέρεςΛευκάδα Διαμονή, Ακτοπλοϊκά Eισιτήρια στη Λευκάδα για Κεφαλονιά & ΙθάκηΕνοικίαση Σκάφους στη Λευκάδα.

Hotel Bedroom

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προτείνουμε την τέλεια επιλογή για διαμονή στη Λευκάδα.

Motorboats Ribs

Ιδιωτικές κρουαζιέρες στη Λευκάδα με μηχανοκίνητο σκάφος και φουσκωτό θα μπορούσαν να εγγυηθούν εκπληκτικές αποδράσεις στο Ιόνιο Πέλαγος.

Ferry Boat

Ακτοπλοϊκά Eισιτήρια. Το πλοίο μας F/B CAPTAIN ARISTIDES εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι Νυδρί (Λευκάδα) προς Φισκάρδο (Κεφαλονιά) και Ιθάκη (Φρίκες).

Travel Agency

Το Λευκάδα ναυτιλιακό και τουριστικό Πρακτορείο Dioni Travel παρέχει υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικές υπηρεσίες στους πελάτες του.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

Απολαύστε τη Λευκάδα και το Ιόνιο Πέλαγος

Dioni Travel Enjoy the Ionian Sea

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

– DIONI TRAVEL, ΛΕΥΚΑΔΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ –

Lefkada Accommodation Dioni Travel

Λευκάδα Διαμονή

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Από ξενοδοχεία μέχρι διαμερίσματα, στούντιο και βίλες θα μείνετε ικανοποιημένοι από τις διακοπές σας στο νησί της Λευκάδας. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προτείνουμε την τέλεια διαμονή στη Λευκάδα για τις διακοπές σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ferry Tickets Lefkada to Kefalonia Ithaka Home

Λευκάδα Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να βρεθείτε σε Κεφαλονιά & Ιθάκη. Δρομολόγια πλοίων. Αναζητήστε και κάντε κράτηση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας. Το πλοίο μας F/B CAPTAIN ARISTIDES εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι Νυδρί (Λευκάδα) προς Κεφαλονιά και Ιθάκη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΛΕΥΚΑΔΑ, ΜΕΓΑΝΗΣΙ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΙΘΑΚΗ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΑΛΛΑ

Ημερήσιες Κρουαζιέρες

στη Λευκάδα

Καθημερινές κρουαζιέρες στη Λευκάδα στις πιο όμορφες παραλίες και τα κοντινά νησιά. Απολαύστε - χαλαρώστε και εξερευνήστε αξέχαστα μέρη γύρω από τα Ιόνια νησιά. Ιδιωτικές κρουαζιέρες στη Λευκάδα θα μπορούσαν να εγγυηθούν εκπληκτικές αποδράσεις.

Εξερευνήστε το Μεγανήσι, το νησί της Λευκάδας και το διάσημο νησί του Σκορπιού, τις μαγευτικές παραλίες (Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεμνοί, Αγιοφύλι) και άλλα νησιά του Ιονίου (Κάλαμος, Καστός, Κεφαλονιά, Ιθάκη).

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΣΚΑΦΗ, ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τουριστικές Υπηρεσίες

στη Λευκάδα

Ιστιοπλοΐα στα νησιά του Ιονίου - ημερήσιες κρουαζιέρες στη Λευκάδα ή ξενάγηση και ναύλωση με πλοίαρχο. Ταξιδέψτε μαζί μας και κάντε τις διακοπές σας αξέχαστες. Ενοικίαση μηχανοκίνητων σκαφών στη Λευκάδα - η ευκαιρία σας να γίνετε καπετάνιος για μια μέρα. Χωρίς Άδεια.

Αν θέλετε να επισκεφτείτε απομονωμένες παραλίες και τοπία, επικοινωνήστε μαζί μας και νοικιάστε ένα σκάφος για ημερήσιες εκδρομές ή πολυήμερες διακοπές. Επιπλέον, οι τιμές είναι πολύ ελκυστικές και προσιτές ενώ υπάρχουν και οικονομικά πακέτα προσφορών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ

- ΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΝΗΣΙ -

Διακοπές στη Λευκάδα

x

Το νησί της Λευκάδας θα γίνει ο ιδανικός προορισμός για τις ονειρεμένες διακοπές σας. Το μαγευτικό νησί του Ιονίου σας περιμένει. Ανακαλύψτε τις ομορφιές του.

Με εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο και με ένα από τα πιο υπέροχα φυσικά τοπία και μερικές από τις πιο γραφικές παραλίες, η Λευκάδα είναι ο απόλυτος ονειρεμένος προορισμός για όσους βρίσκονται σε εξωτικά νησιά.