+30 - 26450 - 93182
Ναυτιλιακό και Τουριστικό Πρακτορείο, Εισητήρια Φέρυ - Κεφαλονιά - Ιθάκη
Language: En | It
Dioni Travel Υπηρεσίες

 • CAPTAIN ARISTIDIS 2
  ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗ

  Το ΕΓ/ΟΓ ΚΑΠΤΑΙΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από Νυδρί (Λευκάδα) προς Φισκάρδο (Κεφαλονιά). Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ώρα και 45 λεπτά. Γίνονται τηλεφωνικές κρατήσεις
  Περισσότερα »

 • fot1
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗΣ

  Κράτηση θέσης στο λιμάνι/ μαρίνα και αγκυροβόλιο Απόπλου/ κατάπλου ΤΕλωνείο Τροφοδοσία Υπηρεσίες καθαριστηρίου Courier Κρατήσεις ξενοδοχείου Μεταφορές (ΤΑΧΙ, minibus)

 • odysseia
  ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ-ΜΕΓΑΝΗΣΙ-ΣΚΟΡΠΙΟ Πρώτη στάση για μπάνιο στις ομορφότερες και πιο φημισμένες παραλίες του Ιονίου ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ & ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ. Επόμενη στάση το μαγευτικό ΦΙΣΚΑΡΔΟ, παραμονή και χρόνος
  Περισσότερα »

 • Lygia_house
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ, ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟ Κρατήσεις εισιτηρίων από Πάτρα και Ηγουμενίτσα προς Ανκόνα, Μπάρι και Βενετία με την Κ/Ξ ΑΝΕΚ-SUPERFAST FERRIES.
  Περισσότερα »

 • 2
  ΔΙΑΜΟΝΗ

  ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ, ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ

Dioni Travel Τουριστικό και Ναυτικό γραφείο
Καλώς ήλθατε στο Dioni Travel, στο Νυδρί της Λευκάδας, το γραφείο μας είναι γραφείο γενικού τουρισμού και ναυτικό πρακτορείο, το οποίο εδρεύει στον κεντρικό δρόμο του Νυδριού και λειτουργεί από το 2011. Οι γνώσεις μας στον τουριστικό και ναυτικό τομέα μας κάνει ικανούς να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο νησί της Λευκάδας.
Αριθμός Αδείας: MHTE 08.3. Ε 60.000047101